j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Καλώς ήρθατε στην EARTH MARBLES

Είμαστε Έλληνες εμπόροι και τεχνίτες μαρμάρου, ειδικευμένοι στην τέχνη του μαρμάρου και στις δημιουργίες για το σπίτι. Με 4 γενιές εμπειρίας από το 1930 και τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα μας, εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα σε κάθε έργο που παράγουμε.

Συλλογές & Υπηρεσίες

4 Γενιές τέχνη με τη φύση!

Το 1930, η εταιρία μας κάνει τα πρώτα της βήματα με τον Νικόλαο Μαλεβίτη να ιδρύει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ψηφίδας στην Αθήνα και να γίνεται έτσι πρωτοπόρος στην κατασκευή ψηφιδωτών δαπέδων. Πιστός στα χνάρια του πατέρα του, ο Παναγιώτης Μαλεβίτης συνεχίζει την παράδοση, δημιουργώντας το 1965 μια από τις δημοφιλέστερες εταιρίες στο χώρο του μωσαϊκού καθώς και το λατομείο μας, γνωστό για το εξαιρετικής ποιότητας μάρμαρο Σκύρου.
Η νέα γενιά έρχεται με τις δικές της εμπνεύσεις για να δώσει μια φρέσκια, καλλιτεχνική νότα στην εταιρία με ειδικές μαρμάρινες κατασκευές στον νέο χώρο που ίδρυσε ο Νικόλαος Μαλεβίτης το 1984.
Φτάνοντας στο σήμερα, ο Παναγιώτης Μαλεβίτης, συνεχιστής της παράδοσης της τέχνης του μαρμάρου για τέταρτη γενιά, παντρεύει το μεράκι και τις αξίες δεκαετιών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δημιουργώντας το 2014 την Earth Marbles. Κι ο σκοπός; Να δημιουργήσει μοναδικά έργα από μάρμαρο που θα αγκαλιάσουν τους χώρους σας με πολυτέλεια και καλαισθησία.

Πρόσφατες εργασίες μας

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.